Laat bij het plannen van het licht niks aan het toeval over

Aandacht trekken met LED-lichtstrepen

LED-lichtstrepen kunnen op veel manieren worden gebruikt. Ze kunnen bijvoorbeeld als lichtstrepen tegen wanden en plafonds worden gebruikt om uitgangen aan te geven of bezoekers door een tentoonstellingsruimte te leiden. In huis kunt u met lichtstrepen donkere hoeken laten oplichten, bijvoorbeeld in de badkamer. Spiegels die met een LED-lijst zijn omgeven, geven licht van alle kanten zonder schaduw - de perfecte voorwaarde voor het stylen van haar, scheren en het aanbrengen van make-up. Lichtstrepen die naar wens in voegen kunnen worden geplaatst, zijn bovendien een speelse blikvanger. Laat uw ideeën de vrije loop.

Met Schlüter-LIPROTEC kunt u lichtstrepen op veel verschillende manieren realiseren. Als Plug & Play-module of als individuele, samen te voegen eenheden - de optisch elegante profielen van roestvast staal of aluminium met witte of gekleurde LED-strips worden harmonisch in het ruimtebeeld samengevoegd en kunnen optimaal met speciale LIPROTEC-oplossingen voor trappen en plinten worden gecombineerd.

In één oogopslag:

 • veelzijdig inzetbaar
 • aangeven van uitgangen of looproute voor bezoekers
 • spiegelverlichting zonder schaduw
 • verlichte hoekprofielen
 • accenten aanbrengen door verlichte voegen
Licht in de badkamer Een mooie combinatie!

Dat past bij elkaar: de led-lijst laat de spiegel mooi opvallen. In combinatie met de lichtlijst als afsluitprofiel voor de tegels ontstaat er een harmonisch lichtbeeld.
 • Schlüter-LIPROTEC-LLPM

  Schlüter®-LIPROTEC-LLPM

  Schlüter-LIPROTEC-LLPM zijn insteekbare LED-modules aan een flexibele, volledig ommantelde LED-strip met een homogeen lichtbeeld en een opnameprofiel van aluminium of roestvast staal met trapeziumvormig geperforeerd bevestigingsvlak.

  Naar product
 • Schlüter-LIPROTEC-LLPE

  Schlüter®-LIPROTEC-LLPE

  Schlüter-LIPROTEC-LLPE zijn LED-modules met een flexibele, volledig ommantelde LED-strips met een homogeen lichtbeeld en een opnameprofiel van geanodiseerd aluminium.  Met deze LED-module kunt u een accentverlichting in wandhoeken worden gerealiseerd. Het gaat hierbij om binnen- en buitenhoeken, bij voorkeur in verticale richting.

  Naar product
 • Schlüter-LIPROTEC-LLP

  Schlüter®-LIPROTEC-LLP

  Schlüter-LIPROTEC-LLP zijn LED-modules met een flexibele, volledig ommantelde LED-strips met een homogeen lichtbeeld en een U-vormig opnameprofiel van aluminium.

  Naar product
 • Schlüter-LIPROTEC-LL

  Schlüter®-LIPROTEC-LL

  Een draagprofiel van hoge kwaliteit uit geanodiseerd aluminium voor het creëren van accentverlichting in wandbekledingen, nis- of rekconstructies en de bijbehorende elementen.

  Naar product
 • Schlüter-LIPROTEC-LLE

  Schlüter®-LIPROTEC-LLE

  Een hoogwaardig draagprofiel van geanodiseerd of wit gecoat aluminium waarin verschillende Schlüter-LIPROTEC-ES LED-strips kunnen worden opgenomen. Met dit profiel kan in de wandhoeken een accentverlichting worden gerealiseerd.

  Naar product
LIPROTEC-brochure 2019
Meer informatie

LIPROTEC-brochure om te downloaden

Brochure als PDF