Technische informatie en hulpmiddelen voor ontwerpers, architecten en lichtinstallateurs

Wat is PLAN?

LIPROTEC-PLAN geeft alle technische informatie en vakkennis in één oogopslag - overzichtelijk dankzij duidelijke symbolen.

Een goede planning is het halve werk bij de realisatie van een project. Zodat u uw LIPROTEC-projecten tot een succesvol einde kunt brengen, vindt u onder PLAN alle informatie die u voor de planning nodig hebt: voor welke toepassingsgebieden is het profiel bedoeld? Geschikt voor Plug&Play? Welke beschermingsklasse heeft het? PLAN omvat een overzichtelijke lijst met alle details, van de gedetailleerde afmetingen en oppervlakken van de profielen tot de technische gegevens van de LED-strip.

Wilt u weten welke producten u voor het geplande project kunt combineren? Met de interactieve selectietool stelt u online de passende producten voor uw project samen. Ook de Schlüter-app voor iOS en Android heeft een LIPROTEC-configurator, waarmee u de benodigde producten makkelijker kunt vinden. En als u even geen toegang tot internet hebt, dan gebruikt u gewoon de Excel-configurator.

  • Technische details over profielen, sturing en toebehoren
  • Beknopt productoverzicht met eenvoudige symbolen
  • Interactieve tools voor gebruik online en offline
  • Alle belangrijke informatie op een plaats