Laat opbergruimtes en planchetten met de juiste belichting opvallen

Verlichte wandnissen

Nissen in tegelwanden bieden veel voordelen: ze zijn volledig afgedicht en bieden handige en eenvoudig schoon te maken opbergruimtes in de badkamer, de douche en in de keuken. Verlichte nissen en een badkuip die boven de vloer lijkt te zweven, maken van een badkamer een wellness-oase. Een nis die vanaf de achterzijde is verlicht voor het bewaren van drank in combinatie met verlichte wandpanelen maakt van de woonruimte een huisbar. In ruimtes die voor meerdere doeleinden worden gebruikt, kan door een verandering van lichtkleur de huidige functie worden weerspiegeld: met een fel wit licht is de woonkeuken een werkruimte, warme kleuren nodigen daarna uit tot genieten.

In commerciële ruimtes kunt u met slim geplaatste en apart verlichte wandnissen de aandacht naar uw producten of tentoonstellingsobjecten trekken. Met lichtlijnen wordt dit effect nog eens versterkt. De kwaliteit en het zuivere karakter van uw presentatieruimtes wordt door de neutraal witte verlichting versterkt, terwijl warm wit licht bijdraagt aan een sfeer van ontspanning. Precies zoals u het wilt.

Schlüter-Systems heeft ervoor gezorgd dat u zich helemaal op de effecten kunt concentreren die u met uw verlichte nissen wilt bereiken: de Plug&Play-wandnissen Schlüter-KERDI-BOARD-NLT zijn al helemaal klaar voor gebruik, afgedicht en van een LED-licht voorzien. U kunt uit verschillende verlichtingssets kiezen: warm wit, neutraal wit of gekleurd + wit. Dankzij de IP6 7-bescherming kunt u de nissen in droge en in natte ruimtes inbouwen. Alleen de tegels moet u nog zelf plaatsen.

In één oogopslag:

 • douche, huisbar, tentoonstellingsruimte - gebruik opbergruimtes als designelement
 • Waterdichte Plug&Play-nissen die zo kunnen worden geplaatst
 • LED-verlichting kan aan de lange of de korte zijde van de nis worden geplaatst
 • LED-module kan overal worden geplaatst: voor, midden of achter
 • Schlüter-KERDI-BOARD-NLT

  Schlüter®-KERDI-BOARD-NLT

  Voorgevormde inbouwelementen van KERDI-BOARD met LIPROTEC LED-techniek in een Plug&Play-uitvoering voor het maken van nissen en planchetten voor allerlei soorten wanden.

  Naar set
LIPROTEC-brochure 2019
Meer informatie

LIPROTEC-brochure om te downloaden

Brochure als PDF