Voor de meest voorkomende projecten hebben wij de volgende sets al samengesteld:

LIPROTEC-sets

Met de verschillende sets vergemakkelijkt Schlüter-Systems de realisatie van indrukwekkende LED-installaties met keramiek, zonder kopzorgen voor u. Of het nu gaat om een bordesrand, een trap met 15 treden, verlichte omlijstingen of wandpanelen in gelijk welke vorm... ongetwijfeld hebben wij de juiste set voor uw idee.

Alle sets kunnen met schakelaars en receivers uit het Schlüter-LIPROTEC-programma en via een draadloze schakelaar of app worden aangestuurd. Laat u zich informeren over de verschillende regelmogelijkheden.

 • Trappensets

  Trappensets

  Met Schlüter-LIPROTEC kunt u ook complete trappen verlichten, en wel op een heel eenvoudige manier: onze trappensets omvatten alle onderdelen die u nodig hebt om LED-trappenverlichting te installeren.

  Details tonen
 • Sets voor decoratieve elementen

  Sets voor decoratieve elementen

  Zet uw spiegel in het juiste licht - met de profielen uit de Schlüter-LIPROTEC-serie. Een spiegel met verlichting creëert een nieuwe ruimte en een gevoel van welzijn doordat alledaagse dingen in een heel ander licht worden gezet.

  Details tonen
 • Wandpanelenset

  Wandpanelenset

  Met de Schlüter-LIPROTEC-WSK-set kunt u, door een combinatie van profielelementen en toebehorensets in verschillende lichtkleuren, wandpanelen naar eigen wens verlichten.

  Details tonen
LIPROTEC-brochure 2019
Meer informatie

LIPROTEC-brochure om te downloaden

Brochure als PDF