Individuele LED-lichtinstallaties voor de vakman

Wat is PRO?

Schlüter-LIPROTEC-PRO is de beproefde en veelzijdig combineerbare LichtProfielTechniek voor de vakman.

Met de Plug&Play-sets uit het EASY-assortiment kunt u veel verschillende lichtinstallaties in combinatie met keramiek en natuursteen creëren. Maar Schlüter-LIPROTEC biedt nog veel meer: u kunt bij de vormgeving precies dat doen wat u wilt! Als expert kunt u lichtprofielen, de regeling en toebehoren naar wens combineren en zo heel unieke projecten tot werkelijkheid laten komen.

LIPROTEC-PRO geeft u de keuze uit negen verschillende profielen: accentverlichtingen in betegelde wanden legt u met het U-vormige profiel LIPROTEC-LL en het bijpassende hoekprofiel LIPROTE-LLE. Badkuipen, wandpanelen en voorzetwanden zet u met LIPROTEC-WS, -WSQ en -WSK in het juiste licht. Trappen en bordesranden, bijvoorbeeld in een foyer, laat u met LIPROTEC-PB oplichten. LIPROTEC-QD is ontwikkeld als aanvulling op het afsluitprofiel Schlüter-QUADEC, waarmee plinten, randen van werkvlakken, plinten en onderlijsten visueel naar voren worden gehaald. Koofverlichting, dus het verlichten van de ruimte tussen wand en plafond, wordt mogelijk gemaakt met LIPROTEC-VB. Dit is een afsluitprofiel met een indirecte verlichting en een bijzonder lage inbouwhoogte. Het assortiment wordt afgerond met LIPROTEC-D, een veelzijdig lichtprofiel voor de wandvormgeving. Hiermee worden sierlijsten, spiegels en schaduwvoegen optisch elegant in het licht gezet.

  • Individueel combineerbare LED-lichtinstallaties
  • Veelzijdig combineerbare producten
  • Uitbreidingssets voor het verlichten van wanden, bordesranden, trappen en decoratieve omlijstingen
  • Directe sturing via al aanwezige schakelaars, draadloze schakelaars, via een app en via afstandsbediening
  • Centrale sturing met master/slave-technologie mogelijk
  • Talrijke aanvullende artikelen voor bekabeling en ondergrond

U weet er niets vanaf, maar u wilt LED-verlichting op keramiek en natuursteen installeren? Dan gebruikt u gewoon LIPROTEC-EASY.

LIPROTEC-brochure 2019
Meer informatie

LIPROTEC-brochure om te downloaden

Brochure als PDF