Veilige treden en een goed gevoel in de ruimte

Trappen met LED-techniek verlichten

Hoe wordt een trap een blikvanger? Laat met de innovatieve lichtprofielen van de Schlüter-LIPROTEC-serie individuele traptredes of zelfs een hele trap oplichten - eenvoudig en efficiënt met LED-strips van hoge kwaliteit. U bepaalt de sfeer: terughoudend met indirecte verlichting, opvallend met directe verlichting. Zo leidt u de aandacht naar de trap en creëert u de gewenste sfeer. Tegelijkertijd geniet u van meerdere voordelen: de verlichting en de antislipvlakken van de trapprofielen uit de Schlüter-TREP-serie verhogen de veiligheid sterk.

Gebruik de veelzijdigheid! Het systeem van de Schlüter-producten maak het mogelijk de trapverlichting met andere toepassingsbereiken te combineren. In woonruimtes creëert u met koofverlichting een gezellige sfeer, in bedrijven creëert u hiermee in combinatie met lichtstrepen en wandpanelen een luxe ambiance.

Overigens: het Schlüter-LIPROTEC-systeem omvat niet alleen de profielen en LED-strips, maar ook alle benodigde middelen voor het installeren en aansturen van een trapverlichting. Voor veel bouwplannen bieden wij bovendien complete installatiesets, met daarin alle onderdelen voor het inbouwen van een verlichte trap.

In één oogopslag:

 • sfeer creëren
 • aandacht trekken
 • veilige treden
 • te combineren binnen systeem
 • complete sets leverbaar
Verlichting van complete trapinstallaties Met de complete sets voor volledige trapinstallaties zijn led-trapverlichtingen snel en eenvoudig aan te leggen.
 • Trappensets

  Trappensets

  Met Schlüter-LIPROTEC kunt u ook complete trappen verlichten, en wel op een heel eenvoudige manier: onze trappensets omvatten alle onderdelen die u nodig hebt om LED-trappenverlichting te installeren.

  Details tonen
 • Schlüter-LIPROTEC-PB

  Schlüter®-LIPROTEC-PB

  Bordesrandprofiel van geanodiseerd aluminium met een zichtbaar vlak van 25 mm.

  Naar product
LIPROTEC-brochure 2019
Meer informatie

LIPROTEC-brochure om te downloaden

Brochure als PDF