Schlüter-DESIGNBASE-QD: Designrandprofiel als plintomlijsting Schlüter-DESIGNBASE-QD: Designrandprofiel als plintomlijsting
De weg wijzen met LED-licht

Vloer en licht

Plinten zijn er niet alleen om de wand te beschermen. Aan u de keuze: verbeter de oriëntering in schemerlicht of in het donker, maak een visuele onderbreking tussen de wand en de vloer (met een groter ruimte gevoel ook bij kleinere verhoudingen), of zet de ruimte door de wandverlichting eens in een heel ander licht. U bepaalt het karakter. Met Schlüter-LichtProfielTechniek.

U hebt talloze mogelijkheden om van uw ideeën werkelijkheid te maken: met directe of indirecte verlichting, met wit- en gekleurde tinten, als plint of rand. Dankzij de flexibiliteit van de Schlüter-systeemoplossingen kunt u uw ideeën helemaal naar wens samen met andere toepassingsgebieden tot een totaalconcept samenvoegen. In een bedrijf bijvoorbeeld met trapverlichting om de veiligheid te verhogen. In de horeca bijvoorbeeld met verlichte koven en wandpanelen voor een geschikte ambiance door kleurverlichting. Of in de badkamer met lichtstrepen en nissen voor het ultieme welbehagen.

In één oogopslag:

 • oriëntering
 • optisch grotere ruimte
 • creëren van sfeer
 • wit en gekleurd licht
 • ook voor plinten
 • flexibel te combineren
plintprofiel voor warm witte en neutraal witte LED-strips Een verlichte onderrand verbetert niet alleen de oriënteringsmogelijkheden als er weinig of geen licht is. Een plintverlichting die langs de wand wordt verspreid, geeft de ruimte bovendien een wat ongewoon karakter.

Het beproefde plintprofiel voor warm witte en neutraal witte LED-strips maken een homogene lichtverdeling in de richting van de vloerbekleding mogelijk.
Licht in de badkamer Een kleurrijke verlichting op plinthoogte trekt de aandacht, of het nu in de showroom is, in horecagelegenheden of privé. Wees creatief!
 • Schlüter-DESIGNBASE-QD

  Schlüter®-DESIGNBASE-QD

  Profiel van hoge kwaliteit van geanodiseerd aluminium voor allerlei toepassingen, met een zichtbaar vlak van 10 mm.

  Naar product
 • Schlüter-LIPROTEC-VB

  Schlüter®-LIPROTEC-VB

  Tegelafsluitprofiel met een zichtbaar vlak van 25 mm.

  Naar product
LIPROTEC-brochure 2019
Meer informatie

LIPROTEC-brochure om te downloaden

Brochure als PDF