Schlüter-LIPROTEC-LLP/-LLPM/-LLPE

Lichtlijnen en accenten in een handomdraai

U wilt op een eenvoudige en zekere manier accenten zetten met lichtlijnen? Schlüter-LIPROTEC-LLP/-LLPM/-LLPE zijn Plug&Play LED-modules aan een flexibele LED-strip met een homogeen lichtbeeld en een opnameprofiel van aluminium of roestvast staal.

Dit product kan tegen de wand of tegen het plafond, zoals bijvoorbeeld in de douche, al vanaf een opbouwhoogte van 11 mm worden gebruikt. In laagbelaste binnenruimtes kunnen de LED-modules zelfs in de vloer worden ingebouwd. In een overdekte buitenruimte en zwembadomgeving raden wij het gebruik van onze Schlüter-LIPROTEC-LLPM-LED-module met profielen uit rvs V4A aan.

De LED-modules, die alleen maar hoeven worden ingestoken, zijn verkrijgbaar met een kleurtemperatuur van 3000 K of 4900 K voor wit licht of als gekleurd RGB+W. Met deze laatste module kan uit meer dan 16 miljoen kleurtinten worden gekozen en uit kleurtemperaturen tussen 2500 K en 6500 K. De LED-strips kunnen op de aangegeven punten makkelijk worden ingekort en met de bijgeleverde eindkappen volgens de IP-norm worden afgesloten. Afhankelijk van de installatie kunnen ze via kabels of Y-schakelingen worden verbonden. Voedingen en de benodigde Bluetooth sturing voor het RGB+W-systeem zijn ook als Plug&Play uitgevoerd, wat de montage vereenvoudigt.

 

 • Schlüter-LIPROTEC-LLPM

  Schlüter®-LIPROTEC-LLPM

  Schlüter-LIPROTEC-LLPM zijn insteekbare LED-modules aan een flexibele, volledig ommantelde LED-strip met een homogeen lichtbeeld en een opnameprofiel van aluminium of roestvast staal met trapeziumvormig geperforeerd bevestigingsvlak.

  Naar product
 • Schlüter-LIPROTEC-LLPE

  Schlüter®-LIPROTEC-LLPE

  Schlüter-LIPROTEC-LLPE zijn LED-modules met een flexibele, volledig ommantelde LED-strips met een homogeen lichtbeeld en een opnameprofiel van geanodiseerd aluminium.  Met deze LED-module kunt u een accentverlichting in wandhoeken worden gerealiseerd. Het gaat hierbij om binnen- en buitenhoeken, bij voorkeur in verticale richting.

  Naar product
 • Schlüter-LIPROTEC-LLP

  Schlüter®-LIPROTEC-LLP

  Schlüter-LIPROTEC-LLP zijn LED-modules met een flexibele, volledig ommantelde LED-strips met een homogeen lichtbeeld en een U-vormig opnameprofiel van aluminium.

  Naar product
LIPROTEC-brochure 2019
Meer informatie

LIPROTEC-brochure om te downloaden

Brochure als PDF