Lichtlijsten: de chique LED-verlichting geeft de spiegel een elegante omlijsting - een echte blikvanger in de badkamer. Schlüter-DESIGNBASE-QD Schlüter-DESIGNBASE-QD: Designrandprofiel als plintomlijsting Schlüter-DESIGNBASE-QD: Designranden in de keuken Schlüter-DESIGNBASE-QD Schlüter-DESIGNBASE-QD: Designrandprofiel als plintomlijsting Schlüter-DESIGNBASE-QD Schlüter-DESIGNBASE-QD Schlüter-DESIGNBASE-QD: Designrandprofiel Schlüter-DESIGNBASE-QD Schlüter-DESIGNBASE-QD Schlüter-DESIGNBASE-QD
Schlüter-DESIGNBASE-QD

Plinten en randen verlichten met Schlüter®-DESIGNBASE-QD

Profiel van hoge kwaliteit van geanodiseerd aluminium voor allerlei toepassingen, met een zichtbaar vlak van 10 mm. Schlüter-DESIGNBASE-QD is een plint- en randprofiel waarin verschillende LED-strips in wandvlakken kunnen worden opgenomen.

Het tijdloze QUADEC-design gecombineerd met moderne LED-technologie: met Schlüter-DESIGNBASE-QD is het voortaan kinderspel om verlichte plinten en lijsten te creëren. Ook werkbladen of wandconstructies uit regelwerk of KERDI-BOARD kunnen in een handomdraai van een verlichte afsluiting worden voorzien.

Leverbare lengtes:
2,50 m

Schlüter-DESIGNBASE-QD Schlüter-DESIGNBASE-QD
LIPROTEC Galerie
Selectietool voor LIPROTEC-PRO

Stap voor stap naar het passende product

De selectietool van LIPROTEC-PRO is een eenvoudig hulpmiddel waarmee u snel en eenvoudig de juiste PRO-producten kunt vinden. U kiest de lichtkleur, de lichtsoort en de gewenste toepassing. De LIPROTEC-selectietool sorteert vervolgens voor u geschikte profielen, diffusieschermen en LED-strips.

Naar de selectietool