Zo eenvoudig toont u karakter!

Wandpanelenset

De wandpanelen-sets met RGB+W-licht maken het heel eenvoudig om persoonlijkheid te tonen.

Kies voor een breed (128,5 cm) of een smal (70 cm) wandpaneel en bestel de praktische profielset erbij. Onze RGB+W technologie biedt u een grenzeloze creativiteit: meer dan 16 miljoen kleurtinten maken van uw ruimte een kleurrijke welnessomgeving. Witte lichtkleuren van 2500 K – 6500 K laten uw wandpanelen in hetzelfde licht stralen als uw plafondverlichting. De sturing gebeurt naar wens via de Bluetooth-receiver. De bijpassende app van Schlüter-Systems kunt u gratis downloaden in de App Store of in Google Play.

Een overzicht van onze sets voor wandpanelen

  • De profielset Schlüter-LIPROTEC-WSK 2500 bestaat uit hoogwaardige voorzetwandprofielen met een geïntegreerd kabelkanaal en diffusiescherm voor indirecte verlichting. De set kan worden gebruikt voor de montage van keramische wandbekledingen en decoratieve materialen (bijv. een spiegel).
  • De toebehorensets Schlüter-LIPROTEC-WSK 700/1285 bieden in combinatie met de profielset Schlüter-LIPROTEC-WSK 2500 de mogelijkheid op een eenvoudige manier indrukwekkende, verlichte wandpanelen te zetten. Doordat de set alle benodigde onderdelen bevat (Schlüter-KERDI-BOARD-platen, voeding, RGB+W LED-strips en klemset), is de voorzetwand met achtergrondverlichting snel opgebouwd. De KERDI-BOARD-plaatsingsondergrond wordt eenvoudig met lijm aan de profielset vastgezet.
LIPROTEC-brochure 2019
Meer informatie

LIPROTEC-brochure om te downloaden

Brochure als PDF