Impressum

Deze website is een informatiecentrum van

Schlüter-Systems KG
Schmölestraße 7
58640 Iserlohn

Telefon:+ 49 23719710
Telefax:+ 49 23719711111
E-Mail: info@schlueter.de

Bedrijfsleider: Werner Schlüter, Udo Schlüter, Marc Schlüter
Kantongerecht Iserlohn. HRA-nr. 2099
ILN 40 1183200 000 3
BTW-nummer: DE813037397

Aansprakelijkheid voor inhoud

"De inhoud werd uiterst zorgvuldig samengesteld. Voor de correctheid, volledigheid en actualiteit van de inhoud kunnen we echter geen garantie verlenen.

Als aanbieder van diensten zijn we overeenkomstig § 7 Alinea 1 TMG voor eigen inhoud op deze pagina’s volgens de algemene wetgeving verantwoordelijk. Volgens §8 tot 10 TMG zijn we als aanbieder van diensten echter verplicht om overgenomen of opgeslagen vreemde informatie die naar een onwettige activiteit verwijst, te beheren of afhankelijk van de omstandigheden te onderzoeken. Verplichtingen betreffende het verwijderen of blokkeren van het gebruik van informatie volgens de algemene wetgeving blijven van kracht. Een dergelijke aansprakelijkheid is echter pas mogelijk vanaf het moment van mededeling van een concrete inbreuk op de wet. Bij bekendmaking van de betreffende inbreuken zullen we de inhoud onmiddellijk verwijderen."

Aansprakelijkheid voor links

Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden met inhoud waar we geen invloed op hebben. Bijgevolg kunnen we ook geen aansprakelijkheid aanvaarden voor deze vreemde inhoud. Voor de inhoud van de link is steeds de aanbieder of exploitant in kwestie verantwoordelijk. De links werden bij moment van opname op mogelijke inbreuken gecontroleerd. Inhoud in strijd met de wet was op het moment van opname niet aanwezig. Een permanente inhoudscontrole van de links is zonder concreet aanknopingspunt van een inbreuk niet redelijk. Bij bekendmaking van inbreuken zullen we dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Auteursrecht

"De door de beheerder van de site gecreëerde inhoud en werken op deze pagina’s zijn onderworpen aan het Duitse auteursrecht. Bijdragen van derden worden als dusdanig erkend. Het kopiëren, bewerken, verdelen en elk gebruik buiten de grenzen van het auteursrecht vereisen schriftelijke toestemming van de auteur in kwestie of de aanmaker. Downloads en kopieën van deze site zijn niet toegstaan voor privégebruik zonder commerciële doeleinden.

De auteurs van deze site zetten zich in om steeds de auteursrechten van anderen te respecteren en naar zelf opgemaakte werken zonder licentie terug te grijpen."

Afbeeldingen: Schlüter-Systems KG, Pixelio , Fotolia, Istockphoto, Shutterstock Images, Getty Images, Corbis, Fotosearch, Thinkstockphotos en Photocase.

Toegelaten gebruik van de inhoud

"Bij uw gebruik moeten zowel auteurs-, naam- en merkrechten als andere octrooirechten van derden gerespecteerd worden. De volledige websites van Schlüter-Systems KG zijn bv. beschermd, inclusief weergegeven afbeeldingen en merken, zoals “Schlüter-DITRA”.

De gebruiksvoorschriften en de website verschaffen geen licentie of ander beschermingsrecht van Schlüter-Systems KG. Ze verplichten u om elk misbruik van inhoud na te laten."